A minőségi weboldal készítését mi már nem is bízzuk másra…

Ki ne szeretne nyaralni?

Nyaralás alatt érthetünk most igazából bármilyen rövidebb-hosszabb elutazást, akár a téli időszakban is; hiszen vannak olyan országok, ahová nem is lenne túl kellemes elutazni, amikor akár 50 fok is lehet bizonyos régiókban. Mindemellett vannak olyanok, akik imádnak akár télen is utazni, hiszen a téli időszakban is elképesztően szép helyeket lehet bejárni, nem mellesleg sokaknak éppen ebben a szezonban van lehetőségük utazgatni a szabadságolások miatt.

Legyen tél vagy nyár, a magam részéről szívem szerint egész évben mennék valahova – ezt viszont annyira nem egyszerű megoldani, már csak azért sem, mert mi is éppen nyaralókkal, vagyis szálláshelyek kiadásával foglalkozunk. Mindig is szerettem ebben dolgozni: egyrészt szeretek szervezni, másrészt örülök, ha segíthetek abban bármilyen módon, hogy az emberek legalább egy kis időre tartalmasan tudjanak kikapcsolódni. Ugyan az üzlet nem megy rosszul, de ez nem mindig egyszerű munka, bármennyire is “könnyű pénznek” tűnhet: a piac egyre inkább telített és sajnos a jó marketingek miatt az ügyfelek nem feltétlenül azokat a szállásokat választják, amelyek a legjobb döntésnek bizonyulnának valójában.

Mivel sokan jönnek hozzánk hasonló tapasztalatokkal, rájöttünk, hogy nekünk is rá kellene feküdnünk a marketingre – hiányzott például egy minőségi weboldal: volt ugyan, de a minőségét inkább hagyjuk is. Hogy ebben is fejlődjünk, hosszú keresgélés után végül a Keresőben Elsőt kerestük fel weboldal készítés ügyén – tudtuk, hogy ezen a területen is számos rossz szakember munkálkodik, és nem akartunk mi is egykoron másnál csalódott vendégeink sorsára jutni, nem mellesleg pedig súlyoz pénzeket akár teljesen feleslegesen kifizetni – ahelyett, hogy azt az összeget egyből már kiváló csapatnak is fizetnénk, amelynek látszatja is lesz.

A weboldal készítéssel kapcsolatban nagyon sok utánajárás után döntöttünk a Keresőben Első mellett: körbekérdeztük az ismerőseinket, olvastunk véleményeket, néztünk statisztikákat velük és egyéb versenytársaikkal kapcsolatban is, nem mellesleg azt is figyeltük, hogy melyik cég “stílusa” illeszkedik a mi elképzeléseinkhez és “imázsunkhoz”. A döntés nem volt egyszerű az elején, végül a részletekbe is belemélyedve annál egyértelműbbnek bizonyult, hogy a Keresőben Első lesz számunkra a tökéletes választás, ha weboldal készítésről van szó – és ez így is lett!

Az általuk készített weboldalak minden esetben modern és profi felületek, amelyeknél alapvetés, hogy a látogatók figyelmét és tetszését elnyerjék, könnyen átláthatóak és böngészhetők. Teljes mértékben ügyfélközpontú gondolkodás jellemzi őket, amely érvényes a céges ügyfélre és a később honlapot néző, várható látogatókra egyaránt: a weboldal készítés során fontos, hogy olyan oldal készüljön, amely képes minél gyorsabban és hatékonyabban meggyőzni a látogatókat és olvasókat arról, hogy azt a céget, vállalkozást kell választaniuk, amely weboldalán éppen böngésznek. A Keresőben Elsőnél erre kiemelt figyelmet fordítanak és minden munkájuk ennek fényében készül el.

A weboldal készítése általában nem várhat sok-sok hónapig, ennek ellenére sajnos nagyon sok vállalkozó húzza-halasztja, ameddig csak tudja; rosszabb esetben a pénzt is “elnyelik” a megrendelőtől. Az általam ajánlott Keresőben Elsőnél ez a lehetőség nem áll fent: nem szöszmötölnek sok-sok hónapig, hanem várhatóan néhány hét alatt elkészítik az oldalt, éppen a Te elképzelésednek és a céloknak megfelelően. Jól olvastad: nem sablonok alapján dolgoznak, hanem mutathatsz Neked tetsző oldalakat Te magad is, amelyek támpontként szolgálnak számukra is a munka folyamán.

Ha neked is weboldal készítésre van szükséged, ne habozz – keresd a Keresőben Elsőt!

weboldal készítés