A nyaraláshoz is a lord.shop.hu-ról rendeltünk pelenkát

Minden kisgyerekes szülő igazolhatja, hogy pelenkából bizony sosem elég. És mennyivel jobb, ha házhoz hozzák, mintha neked kéne utána futni. Még a téli időszakban szoktam rá, hogy a férjemnek ne kelljen még egy kört feleslegesen szaladnia a városba, hogy úgy hozatom hozzánk a pelenkákat. Ebben volt óriási segítség a lord.shop.hu, hiszen a termékeik nagyon jó áron vannak, és még a szállítással együtt is tudok spórolni. Mivel Keszthelyiek vagyunk, ezért ráadásul még a kedvezményesebb szállítást is igénybe vehetjük.

Na, de akkor most rá is térek erre. Tehát szállítási szempontból ha valakinek “sürgősen” kell valami, akkor a GLS 2-3 napon belül kihozza, vagy ugye, ha nem tud a saját futárhoz becsatlakozni, mert nem érinti az ő települését. A GLS 1200 forintba kerül, plusz még 300 forint, ha utánvéttel rendelsz, ugye a kezelési költség. Hogyha viszont a saját futárjukkal, ami kb. havonta egyszer-kétszer megadott napokon jön, akkor a szállítás csak 800 forint plusz 200 kezelési költség az utánvétnél. Természetesen lehet fizetni kártyával a rendelésnél, vagy előre utalni is. Azt, hogy a te településed vajon bele tartozik-e az általuk érintett útvonalakba, onnan tudhatod meg, ha beírod az erre kitalált kis rubrikába az irányító számodat, és ha csak a GLS-t adja ki, akkor sajnos csak azzal tudsz rendelni. De szerintem még így is megéri, főleg ha bőven egy hónapra rendel az ember, hiszen a benzin is pénzbe kerül. Ráadásul, ha a saját futárszolgáltatásukat igénybe tudod venni, 8 ezer forinti vásárlás esetén ingyenes a kiszállítás.

Főleg olyanoknak ajánlom amúgy, akik nem tudják valamilyen okból elhagyni a házukat/lakásukat huzamosabb időre, ugye, mint amit egy nagy bevásárlás felemészt. Nálunk most már ez a megszokott menete a dolgoknak, de van ütemezve a havi teendők közé, és nagyban megkönnyítette az életünket.

Na, de a pelenkán kívül, mit is lehet itt találni, mert ugye azzal indítottam, hogy hát én így szoktam rájuk. Igazából szinte mindent, ami egy háztartásba kell az ételféléket leszámítva. Tisztító szereket, arc és bőrápolási termékeket, rovarirtót, szájápolási termékeket és még sebtapaszokat is, ha épp az kell. Egy rendkívül sokoldalú gyakorlatilag webdiszkont ez az áruház. Azt azért fontos szem előtt tartani, hogy 5 ezer forint fölött rendeljen az ember, hiszen az alatt nem tudnak kiszállítani.

Mi nagyon meg vagyunk elégedve a lord.shop.hu-val, és nagyon reméljük, hogy mások is meg lesznek majd.