A nyaralóba már a szervizelt autóval mehettünk

Van egy nagyon helyes kis nyaralónk a közeli tó partján. Igazán szerencsésnek mondhatom magam, hogy a gyerekkorom nyarainak egy részét itt tölthettem, amikor pedig nagyobb lettem, a szüleim azt is megengedték, hogy egy-egy bulit tartsunk a barátaimmal – persze csak ha a szomszédokat nem zavarjuk meg vele. Így sok szép emlékem kötődik a nyaralóhoz, és azóta is igyekszem új élményeket szerezni, immáron a menyasszonyommal. El is határoztuk idén nyáron, hogy az utolsó augusztusi hetünket ott töltjük majd, amúgy is kánikula sújtott bennünket, semmi kedvünk nem volt a városban maradni. A sors azonban közbeszólt…

Tehát mikor máskor, mint a mi kis mininyaralásunk előtt kellett szervizbe vinni az autónkat. Így végül pár nap csúszással mentünk, de legalább már egy újra kiváló állapotú járgánnyal tudtunk nekivágni a dolognak. Mivel nem ismertünk megbízható helyet, ezért rákerestünk, van-e jó autószerviz budapest területén, a környékünkön. Szerencsénkre az autoszerviz budapest keresőkifejezés elég hamar sikert hozott, és rátaláltunk a Méta Autószervizre.

A honlapjukon kifejezetten ajánlatos szétnézni, ugyanis felsorolják az összes, náluk elérhető szolgáltatást online. Mivel nekünk sürgős volt a dolog, ezért egyből fel is kerestük őket, de azért egy gyors pillantást vetettünk előtte a szolgáltatásaik sorára. Egyből nagyon szimpatikus volt az, hogy világossá teszik, milyen munkákban jártasak. Probléma akadt a fékkel, olajcserére van szükség, a gumikat kéne kicserélne vagy ideje a futómű beállításának? Ez csak néhány a sokból, amivel megbízhatjuk a Méta szervizt.

A munkavégzésükről is csak pozitívumokat tudok elmondani. A vállalt határidőket tartják, megbízhatóak és profik, és valósággal újjászületett az autónk a kezeik alatt. Legközelebb is őket választjuk, az tuti, annyira meg voltunk velük elégedve.

Ha amire szükséged van, az egy profi, sokoldalú autoszerviz budapest területén, akik gyorsan és alaposan dolgoznak, akkor ne is keress tovább: fordulj bizalommal a Méta Autószervizhez! Bízom benne, hogy tudtam segíteni ezzel a kis bejegyzéssel, akár egy állapotfelmérésre, gumicserére vagy egyéb szervizelésre lenne szüksége az autódnak.