Egy jó tipp, ha víz, gáz vagy fűtésszerelőt keresel

Van egy nyaralónk Budapesttől nem messze, a Pilisben. Nem nagy szám, de arra pont jó, hogy tavasztól őszig egy-egy hétvégére vagy hosszúhétvégére kiruccanjunk oda. És addig se a négy falat bámuljuk a panelban bámuljuk a négy falat meg egymást.

Ha van egy nyaralód az általában cuki és romantikus. Hiszen van egy szép kis házikód, ahol egy kicsit ki tudsz szakadni a világból. Máskor viszont csak egy sok-sok feladatot adó, néha már-már rámélmokat okozó feladatkupac, aminek soha nincs vége.

Számomra a legnehezebb időszak mindig az első tavaszi lent töltött hétvége. Ilyenkor derülnek ki, hogy milyen bajok történtek télen… Hogy mit kell megjavítani… Hogy ebből mi az, amit mi is meg tudunk oldani egyedül… És végül a legnagyobb réámlom: mihez kell szerelőt hívni.

Idén is ez volt. Lementünk párommal és elég hamar kiderült, hogy most egy kicsit nagyobb bajok vannak, mint amik amúgy szoktak lenni. Jöhet a víz gáz fűtésszerelő.

Én már pont készültem magamba roskadni, hogy megint kereshetünk szerelőt. (Gondolom, mindenki tudja, mennyire idegőrlő feladat ez.) A párom viszont azt mondta, ne aggódjak, az egyik haverja – akinek szintén van egy nyaralója a közelben – nemrég talált egy hihetetlenül jó weboldalt, ami megoldás lesz a mi problémáinkra is.

Víz, gáz és fűtésszerelés szakemberektől, garanciával

Amikor megmutatta, milyen weboldalt ajánlott a barátja, nem akartam hinni a szememnek. Az oldal egy helyen kínál víz, gáz és fűtésszerelőt, emellett foglalkozik duguláselhárítással is. Illetve vállalja rendszerek javítását, kiépítését és karbantartását is. Mindezt akár egy órán belül, szakemberek segítségével, és ami a legfontosabb: GARANCIÁVAL.

Az oldal engem – aki híresen szkeptikus az ilyesmikkel kapcsolatban – első látásra meggyőzött, mert igényes, jól átlátható és könnyen kezelhető weboldal. Azt mondanám, valahogy első látásra biztos voltam benne, hogy ez kell nekem. Az oldal ráadásul nem csak víz, gáz és fűtésszerelőt kínál, hanem különböző tájékoztatókkal, rövid és egyszerű leírásokkal segít is abban, hogy nagyjából meg tudd határozni, mi lehet a probléma.

Ja és többször is figyelmeztet az otthoni víz gáz fűtésszerelő, vagy dugulás elhárító módszerek kipróbálásának veszélyeire is. Ez különösen azért jött jól, mert én előszeretettel hiszem azt magamról, hogy bármit meg tudok oldani pölö egy YouTube videó segítségével. Eddig bele sem gondoltam, hogy így akár egy egyszerű és gyors duguláselhárításból hatalmas összegű, és sok időbe kerülő problémát is tudnék okozni magunknak.

Minden fontos tudnivaló egy helyen

Én olyan típusú ember vagyok, aki szereti, ha egy weboldalon a szolgáltatás mellett egyéb információk is vannak. Bátran mondhatom: itt aztán mindent megkaptam. Egy kicsit el is vesztem a különböző infók között. Nem csak a nyaralónknak voltak ugyanis problémái: otthon sem ment rendesen a fűtés. Egészen eddig azt hittem, hogy biztosan a kazán romlott el, de a weboldal információi alapján lehet, hogy mégis inkább a radiátorokkal van baj.

Tetszett, hogy minden pontosan le volt írva: hogy milyen munkákat vállalnak, hogy hogyan/milyen módszerekkel dolgoznak, hogy milyen munkára számíthatunk, hogy hogyan és mennyi időre vállalnak garanciát… Sőt még azt is megtudhatod, mi történik akkor, ha Ők mégsem tudják megoldani a problémád.

Azt hiszem, ez tényleg egy olyan oldal, ahol az adott szolgáltatásokkal kapcsolatban MINDENT – a lehető legapróbb részleteket is – meg lehet tudni rövid idő alatt, egyszerűen és átláthatóan.

Nem baj, ha te nem tudod megmondani, mi a probléma!

Aki nagyon bátor, vagy igazi otthoni ezermesternek érzi magát, az megpróbálhatja kitalálni, hogy pontosan milyen problémája van és hogy ennek megoldásához milyen szakemberre van szüksége. Elég részletesen le van írva ugyanis, hogy ha ezt vagy azt csinálja vagy épp nem csinálja egy-egy készüléked, az mit jelenthet és milyen szerelő tudja megjavítani. Bár ha mindent átolvasol, amit leírtak, azt hiszem, te is inkább a szakemberre fogod bízni a baj meghatározását. Nekem ugyanis halvány lila gőzöm nem volt arról, hogy a “víz gáz fűtésszerelő” kell ennyi különböző problémára vonatkozhat!

Azonban annak sem kell félnie, aki csak odáig jutott el, hogy valami nem oké a víz-, a gáz- vagy a fűtésrendszerben. Ugyanis a telefonos beszélgetés során minden olyan kérdést feltesznek neked, amire szükségük van ahhoz, hogy minél jobban meg tudják határozni a bajt és minél szakszerűbb segítséget tudjanak küldeni neked.

Ha a problémád nagyon sürgős, SOS jellegű megoldást kíván, lehetőséged van azonnal telefonálni, és akár már egy órán belül kisegítenek. Ha viszont ennyire nem sürgős a dolog, természetesen telefonálhatsz később is, továbbá élhetsz az ingyenes visszahívás-kérés lehetőségével vagy kérheted, hogy keressenek meg emailben. Mindezt egy nagyon könnyen használható online felület segítségével teheted meg, amit rögtön a kezdőlapon megtalálsz.

Mi megtaláltuk a megoldást!

Találtunk tehát egy remek szolgáltatást, ami láthatóan minden problémánkra megoldást kínál víz, gáz és fűtésszerelés terén. A tájékoztatók segítségével körülbelül belőttük, hogy milyen szakemberre lenne szükségünk. Ezt csak azért csináltuk, mert a párom nagyon pasi, és nem akarta elhinni nekem, hogy a szakemberek biztosan jobban értenének ehhez. Természetesen én személy szerint továbbra sem vagyok biztos benne, hogy nem lenne jobb, ha ezt az oldal víz gáz fűtésszerelő szakemberei döntenék el. Majd én telefonálok, és elmondom, hogy mégis inkább segítsenek belőni a pontos bajt…

Bár igazán csábító volt az akár egy órán belüli kiszállás lehetősége, úgy ítéltük meg, hogy erre most nincs szükségünk, így inkább csak mentettük a számot, hogy majd később felhívjuk őket. Annyira meggyőző ajánlatokat találtunk, hogy a telken álló másik épület felújításán is elgondolkodtunk. Régóta tervezgettük, hogy rendbe hozzuk és vendégházat varázsolunk belőle, de ennyire közel még sosem jártunk a tényleges megvalósításhoz.

A vizgazfutesszerelo24.hu képében tehát az ölünkbe hullott egy nagyszerű lehetőség, ami újra lakhatóvá teszi a mi kis álomházikónkat. Engem azonban csak nem hagytak nyugodni a hülye vészcsengők a fejemben: mi van ugyanis akkor, ha ez a remek szolgáltatás ezen a településen nem is elérhető?

Szerencsére ez a weboldalon – ami egyébként Budapesten és Pest megyében kínálja szolgáltatásait – könnyen ellenőrizhető, ugyanis egy listán megtalálható az összes település, ahol munkát vállalnak. Ezzel pedig megspórolják az embernek a hosszas telefonálgatásokat, amiknek az a vége, hogy “Ja, ott nem is vállalunk munkát.”.

A listának hála tehát az utolsó vészcsengőt is el tudtam hallgattatni (vagy legalábbis egy ideig biztos nem lesz újabb). Kiderült, hogy nálunk is vállalnak víz gáz fűtésszerelést. Hamarosan tehát újra jöhetünk a nyaralónkba. (És talán a vendégház-projekt is elkezdődhet.)

Ha neked is kell víz, gáz vagy fűtésszerelő Budapesten vagy Pest megyében, vagy esetleg egy makacs dugulással küzdesz, ajánlom, hogy te is keresd fel az oldalt, amiről most meséltem.

víz gáz fűtésszerelő