Nyaralás közben saját cégről álmodoztam

Továbbra is minden évben elmegyünk a családdal a nyaralónkba júniusban, de huszonévesként viszont már kicsit furcsán érzem magam ilyenkor, elvégre a legtöbben már nem mennek a családjukkal nyaralni.

Egyik este a nyaralóban épp azon agyaltam, mihez kezdjek a diploma után az életemmel, amikor szembe jött velem egy hirdetés cégalapítással kapcsolatban.

Cégalapítás? – gondolkodtam el magamban. Végül is ez sem egy rossz ötlet, csomó kreatív vállalkozás ötletem volt egyetem alatt. Úgyhogy rákattintottam a topcegalapitas.eu hirdetésére.

Egy nagyon szép kis honlappal találtam szembe magam, ahol azt írták, hogy cégalapítást kínálnak ingyen székhelyszolgáltatással. Sőt, az is ott volt, hogy Budapesten és az iparűzési adó mentes Újlengyelben is lehet székhelyszolgáltatást igényelni.

Ebben a pillanatban jöttem rá, hogy enyhén szólva nem vagyok tisztában a cégalapítás menetével és fogalmaival. De nagyon érdekelt a dolog, úgyhogy inkább utánaolvastam a cégalapítás folyamatának a főoldalon.

Itt leírták, hogy milyen költségei vannak ennek 2022-ben, milyen csomagok érhetők el, milyen teendők vannak előtte, és milyenek utána. Sőt, még a feltételeiről is írtak, illetve a gyakran ismételt kérdéseknél összeszedték azokat a pontokat, amik még felmerülhetnek bennünk az oldal áttanulmányozása után.

Ezek nagyon is segítettek abban, hogy jobban megértsem, hogyan is működik egy vállalkozás megalapítása. Ez alapján viszont egyre biztosabb kezdtem lenni benne, hogy megérné a topcegalapitas.eu segítségét igénybe venni, ugyanis a cégalapítás bárhogy is nézzük, nem egy egyszerű folyamat.

Szóval tovább is mentem, és megnéztem, mit írnak a Bt. alapítás, a Kft. alapítás és a székhelyszolgáltatás menüpontokban. Ezekből kiderült számomra, hogy különféle csomagok érhetők el a topcegalapitas.eu-nál, melyek árai attól is függnek, hogy éppen saját, budapesti vagy újlengyeli székhellyel szeretnénk-e megalapítani a vállalkozásunkat. Mindenesetre egyben biztosak lehetünk, ami már nekem is feltűnt a honlapot nézve: a topcegalapitas.eu egy nagyon profi és megbízható cég.

Ha pedig kérdéseid maradnak, vagy esetleg már konkrétan a vállalkozásod megalapítása előtt állsz, akkor fel tudod őket hívni a weboldalon megadott telefonos elérhetőségen.

Ha egyszer cégalapításba akarok fogni, én biztosan a topcegalapitas.eu-t keresem fel.