Otthon maradt a pénztárcám

Az egész családunk imád a Mecsekben található nyaralónkba járni. Azt gondolná az ember, hogy csak nyáron és tavasszal jó ott lenni, pedig ez egyáltalán nem igaz. Ősszel és télen is legalább olyan hangulatos az a hely, főleg ha még a hó is esik, bár ez sajnos már elég ritka.

Ebbe a nyaralóba már a nagyszüleink is jártak, szóval ez sokkal többet jelent nekünk, mint egy egyszerű ingatlan. Számunkra ez egy fontos családi kincsnek számít, amit ápolni kell.

Most is eltöltöttünk nem olyan régen egy hosszú hétvégét ott, így végre egy kicsit fel tudtam töltődni a sok munka után. Sajnos már csak a nyaralóban vettem észre, hogy otthon hagytam a pénztárcámat, de ez nem volt akkora gond, mert a férjem elhozta a sajátját.

Ettől függetlenül azért hiányzott a sajátom, ami igen mutatósnak számít a női pénztárcák között. Ez egy igazán nívós és minőségi darab, amit a cipomarket.hu weblapról rendeltem meg magamnak. Ez a weboldal már régóta a kedvenceim közé tartozik, és már több mindent is vásároltam innen magamnak és a családom többi tagja számára is.

Az innen megrendelt pénztárcám olyan szintetikus anyagból készült, ami nagyon tartóssá teszi ezt a terméket, így egészen biztos, hogy sokáig számíthatok még rá. Amit igazán szeretek benne, hogy többféle szín is megtalálható rajta. Ezáltal egy nagyon kellemes design társul ehhez a pénztárcához, amiről azt gondolom, hogy pont az én stílusom. A mérete is tökéletes: mindenem kényelmesen elfér benne, de közben mégsem zavaróan nagy.

A női pénztárcák között egyébként ez egy kifejezetten új terméknek számít még a weboldalon, de a legelsők között értesülhettem róla, hiszen fel vagyok regisztrálva ennek az internetes áruháznak a hírlevelére. Nem ez volt az első alkalom, hogy értékes információkhoz jutottam így hozzá. Ahhoz képest, hogy egy világhírű márka gyártmányáról beszélünk, egyáltalán nem volt túl drága.

Az oldalt úgy alakították ki, hogy mindig könnyedén megtalálom azt, amit keresek. Ehhez általában elég csak beírnom egy adott szót a keresőbe, ami a keresett termékhez kapcsolódik, és már meg is találom, amire szükségem van.

A másik lehetőségünk az, hogy a weboldal felső részén található termékkategóriák valamelyikére ráklikkelünk. Nekem ez a megoldás is tökéletesen működött eddig mindig.

Érdemes figyelni az oldal bal oldalán található termékszűrő rendszerére is, ami nagy segítséget tud jelenteni, ha sok árucikk közül kell válogatnunk. A női pénztárcák esetében például kiválaszthatjuk a kívánt színeket, a márkákat és a méreteket. Itt akár még azt is beállíthatjuk, hogy milyen árban kínált termékeket szeretnénk csak látni, ha esetleg ez a főszempont a számunkra. Itt tényleg minden adott ahhoz, hogy a vásárlás gyors és kellemes is legyen egyszerre.