Talpmasszázzsal zártuk a nyaralást

Ezen a nyáron végre sikerült kifognunk egy olyan nyaralót, ami nem volt túlárazott, jó helyen volt, ráadásul még a mennyezet sem akart ránk szakadni, vagyis szépen fel volt újítva. Ritka az ilyen, mert általában mire észbe kapunk, már csak a legbénább helyek maradnak szabadon. Persze most sem sokat ücsörögtünk a nyaralóban, hanem mindennap kijelöltünk egy-egy túraútvonalat, és kirándultunk, hegyet másztunk, ahogy azt szoktuk. A lábaim viszont már nem bírják olyan jól a terhelést, mint régen, úgyhogy amikor hazafelé tartottunk a vakációról, elhatároztam, hogy az első utam egy masszőrhöz vezet majd. Sosem voltam azelőtt masszázsszalonban, de a férjem már igen, és úgy döntött, hogy ő is velem tart, hiszen az ő lába sem a régi már.

Ki is néztünk egy helyet a neten, ami igényesnek és profinak tűnt: a Karma Thai masszázs nevet viselő, két helyet is működtető vállalat a főváros szívében található, így az odajutást könnyen meg tudtuk oldani. Részben azért is esett erre a szalonra a választás, mert az oldalukon egy egész galéria van arról, hogy hogyan néz ki belülről, illetve kik dolgoznak ott. Első látásra szimpatikus volt nekem, és a férjemnek is tetszett, úgyhogy nem is gondolkoztunk sokáig, mielőtt mellette döntöttünk volna. Persze azt is leellenőriztük, hogy talpmasszázsra van-e náluk lehetőség, hiszen mi kimondottan ezt akartuk igénybe venni. Nem kellett csalódnunk, ugyanis a választék óriási: összesen 11 féle masszázst kínálnak, amihez még hozzájönnek olyan extra szolgáltatások, mint a páros csomag különböző fokozatai. A https://karmathaimasszazs.hu/talpmasszazs aloldalt is alaposan átnéztük, és nagyon meggyőző volt minden, amit ott láttunk. Az itt leírtakból megtudtuk, hogy a talpmasszázs rendkívül jótékony hatással van a testre és a lélekre egyaránt. Mikor ezeket olvastam, meg is lepődtem, hogy eddig sosem jutott eszembe egy fárasztó hét után eljönni ide lazítani. Ráadásul az áraik is nagyon barátiak ahhoz képest, hogy milyen exkluzív és profi szolgáltatást nyújtanak. Az egészségügyi hatások ráadásul (legalábbis szerintem) túlszárnyalják azt, amikor egy magándokinál kifizeted ezeknek az összegeknek a dupláját, csak hogy ő felírjon valami gyógyszert, ami még mindenféle mellékhatásokkal is jár. Mindig is inkább a természetes gyógymódok híve voltam, és már tudom, hogy jó ötlet a thai masszázst választani az olyan problémákra, mint a stressz vagy a magas vérnyomás.

Mindenesetre nagyon tetszett, amit a https://karmathaimasszazs.hu/talpmasszazs oldalon láttunk, ezért a nyaralásból egyenesen a Karma Thai masszázs szalonjába mentünk, hogy méltóképpen zárjuk le a tökéletes nyaralásunkat. Az élmény felejthetetlen volt, és már akkor tudtuk, hogy hamarosan visszatérünk egy újabb felfrissülésre. Próbáljátok ki Ti is ezt a helyet, ha le akarnátok vezetni a mindennapok során felgyülemlett stresszt!