Velünk is előfordulhat ilyesmi

Van egy nyaralónk, amit néha ki szoktunk adni, ha éppen mi nem tervezünk ott lenni 1-1 hétvégén. Általában baráti társaságok szokták kivenni néhány napra vagy párok. Szerencsére sosem volt ebből kellemetlenség, mert mindenki normális volt, nem akadt még dolgunk olyanokkal, akik péntektől vasárnapig masszív ivásba kezdtek volna ott és aztán tönkre is tettek volna valamit. Le is kopogom, remélem, hogy a jövőben sem lesz ilyen.

Ez azért egy jó kis bevételforrás számunkra nyáron, hiszen azért csurran-cseppen belőle, ezt a pénzt pedig a férjemmel mindig félre szoktuk tenni, ebből egész jó megtakarítást tudunk csinálni.

Pont egy olyan kellemetlen eset történt velünk múlt nyáron, aminél az ebből befolyó összegből tudtunk hasznosítani. Az történt, hogy az autónk gumijait le kellett cserélni, mert egy kisebb baleset következtében kettő autógumi megsérült, pont úgy, hogy azokkal már aztán semmit nem lehetett kezdeni. Úgy voltunk vele, hogy amúgy is elég régiek voltak, már biztos jól megkoptak, ha már ez a szerencsétlenség történt, akkor a komplett nyári gumikat cseréljük le újakra.

Nyári gumi akció keretein belül pont be tudtuk őket szerezni a gumidiszkont.hu nevezetű oldalról. Még anno egy ismerősünk mesélt róla, hogy ő is onnan vette a gumikat a kocsijához, úgyhogy az első dolgunk az volt, hogy itt néztünk körbe. Ez nem egy öt forintos beruházás, így akkor egy kisebb összeghez hozzá kellett nyúlnunk, de ez nem okozott gondot.

A weboldal nagyon jól fel van építve, van rajta egy abroncs kereső funkció is, így könnyedén megtalálhatja az ember azt, amit keres. Ha esetleg olyan gond lenne, hogy valaki nem tudja, milyen méretű kell neki, akkor sem kell kétségbe esni, mert a méretet is meg lehet nézni a kocsi típusa alapján. Azt meg ugyebár mindenki tudja, hogy milyen kocsija van.

nyári gumi akció

Van náluk egyaránt téli és nyári gumi is, a kínálat hatalmas és amúgy meg tíz percenként frissül az oldalon, szóval tényleg nagyon könnyű dolga van annak, aki erre az oldalra téved és autógumit akar venni. A rendelést interneten lehet leadni, de ha valaki érdeklődne vagy kérdése van, nyugodtan tud telefonálni. Lehet bankkártyával is fizetni, de ha valaki a kiszállításnál utánvéttel szeretne fizetni, akkor a szállítónak akár készpénzben is tud fizetni. Az ország bármely területére szállítanak, de az az opció is érvényes, hogy valaki maga megy el értük az egyik általa kiválasztott átvételi pontra.

Az oldalon megtalálható ezzel kapcsolatban minden információ, mint például az is, hogy a házhozszállításnak a díja abroncsonként 1490 forintba kerül, ami szerintem teljesen reális. Ha a rendelés 12 óra előtt érkezik be, akkor akár másnapra is k tudják szállítani, azonban ha utána érkezik be, akkor kell hozzá legalább két munkanap. Vannak azonban szezonális időszakok, ekkor ez az idő kicsit több is lehet.

Mivel minden fontos információ megtalálható az oldalon, ezért nekünk a végére semmilyen kérdésünk nem maradt. Tudtuk, hogy megbízhatóak, az árak is nagyon korrektek, a gyorsaságért plusz piros pont is járt a részünkről, úgyhogy természetes volt, hogy tőlük rendelünk. Hamar meg is kaptuk az abroncsokat, szóval utána már repeszthettünk, ahova csak akartunk.